Luister naar een verhaaltje, kom lekker spelen en dansen

0

Kom naar de Peuterbieb in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Op woensdag 14, 21 en 28 februari zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) om te luisteren, spelen en dansen. We beginnen steeds om half elf. De toegang is gratis, maar reserveer wel een kaartje voor jou en je peuter via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Neem na afloop gezellig een hele stapel boeken mee naar huis voor nog meer (voor)leesplezier.

De basis voor lezen en leesplezier wordt al in de eerste levensjaren gelegd. Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Info
Woensdag 14, 21 en 28 februari | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
de Bibliotheek Schalkwijk | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)