Pletterij, verhalen in het restaurant – kikker in je bil

0

Na de eerste zeer geslaagde avond van “verhalen in het restaurant” vindt op dinsdag 3 april de tweede editie plaats bij de Pletterij. Op deze avond kunt u vanaf 19.00 uur zelf uw verhaal voordragen of komen luisteren naar de verhalen van anderen.

Het thema van deze avond is: “Kikker in je bil”. Heeft u misschien weleens een goede grap uitgehaald? Of is er wellicht een keer een goede grap met u uitgehaald? Kom dan uw verhaal delen met het publiek. Elk verhaal duurt niet langer dan 10 minuten en wordt begeleid door een muzikant.

De Pletterij biedt op deze avond vijf mensen de mogelijkheid om hun eigen verhaal voor te dragen. Heeft u nog geestige verhalen over geslaagde of minder geslaagde grappen en belangstelling om uw verhaal te komen vertellen? Neem dan contact op met Petra van Dam, via peetvandam@outlook.com.

De verhalenavond zal plaatsvinden in het restaurant van de Pletterij waar ook om 18.00 uur een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’ gekookt door vrijwilligers wordt geserveerd voor € 5,–.

Info
Er wordt aangeraden om van tevoren te reserveren omdat het aantal plaatsen beperkt is.
Locatie: Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem
Aanvang: 19.00 uur
De toegang is gratis
Reserveren via www.pletterij.nl