Gezond in de Buurt bij Resto VanHarte

0

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Haarlem organiseert op 19 april een gezellig driegangendiner met als thema Gezond in de Buurt. Locatie is Buurtcoöperatie Turquoise op Prinses Beatrixplein 51 – 53.

Een buurtsportcoach van SportSupport schuift aan tijdens het driegangendiner. De buurtsportcoach weet alles over het sportaanbod in de buurt en geeft deze avond advies over een gezonde leefstijl, gezond eten en bewegen. Vind jij een gezonde leefstijl belangrijk? Wil je weten welke mogelijkheden er bij jou in de buurt zijn om fit te worden én te blijven? Kom dan op 19 april naar Resto VanHarte. Meld je aan en doe mee!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens het driegangendiner. De inloop is vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)