Word jij het middelpunt van Noord-Holland? Kom op 5 mei naar Haarlem!

0

In wat voor Noord-Holland wil jij wonen, werken en studeren? Kom er over meepraten tijdens Bevrijdingspop in Haarlem en test je kennis in de petje-op-petje-af quiz met cabaretier Johan Fretz. En maak een 360 ˚-foto van jezelf als middelpunt van de provincie!

Bevrijdingspop trekt elk jaar duizenden bezoekers – van jong tot oud. Het hoofdpodium staat tegenover het markante provinciehuis van Noord-Holland. Een uitgelezen kans voor scholieren en jongeren om kennis te maken met #PNH in the picture. Kom langs en ga met het provinciehuis als decor op de foto. Een unieke 360˚ foto waarop jijzelf het midden vormt van een kleine planeet, met daarop het podium, het provinciehuis en alles daaromheen!

Jongeren lijken het vaak lastig te vinden om zich een voorstelling te maken van wat er speelt binnen de provincie. Hoe heeft wat de provincie doet betrekking op je eigen leven, op welke manier worden hierover beslissingen genomen en kun jij hier zelf ook invloed op uitoefenen? We vertellen je er graag meer over.

De provincie Noord-Holland werkt samen met gemeenten, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners aan een visie voor de toekomst van de mooiste provincie van Nederland. Hoe gaat de provincie er in de toekomst uitzien? Hoe zorgen we ervoor dat onze omgeving ook in 2050 nog aantrekkelijk is om te wonen, werken en op pad te gaan?

Kom meepraten in onze ‘huiskamer’. Test je kennis van Noord-Holland met Johan Fretz, of neem plaats in de Jouw Noord-Holland fotobooth en maak leuke, gekke en grappige foto’s van jezelf en je vrienden. Wij zorgen voor de attributen! In een tijdscapsule kun je je wens voor de toekomst van Noord-Holland achterlaten en samen met een kunstenaar wordt een groot kunstwerk gemaakt.

De huiskamer van Jouw Noord-Holland staat voor het tweede jaar op rij op het festivalterrein, op de Dreef naast Paviljoen Welgelegen. Van 13.00-16.00 uur. Jouw Noord-Holland is de publiekscampagne om de inwoners van Noord-Holland te betrekken bij het opstellen van de omgevingsvisie.