Inloophuis Kennemerland Haarlem start met themalotgenotenbijeenkomsten

0

Inloophuis Kennemerland is voor iedereen die in zijn of haar leven te maken heeft (gehad) met kanker. Op 15 april zijn de deuren van het Inloophuis Kennemerland in Da Vinci, centrum voor ontmoeting, in Schalkwijk geopend. Het inloophuis in Haarlem is een dependance van de vestiging van het Inloophuis Kennemerland in Santpoort.

Op 14 juni van 11.30 tot 13.00 uur is de eerste Thema- lotgenotenbijeenkomst en heeft als thema “Verlieservaring”. Dit is de eerste bijeenkomst van een reeks Themalotgenotenbijeenkomsten die maandelijks, op donderdag, zullen worden gehouden in het Inloophuis Kennemerland Haarlem.

“Thema Verlieservaringen”: Verlieservaringen en kanker zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het al dan niet tijdelijke verlies van gezondheid en zekerheden, het verlies aan sociale contacten, tijdelijk afscheid moeten nemen van bijvoorbeeld je werk en je dagelijkse gewoontes. Het wordt vaak over het hoofd gezien dat je als kankerpatiënt niet alleen je fysieke gezondheid verliest, maar ook nog andere dingen.

Tijdens deze themaochtend kijken en delen wij samen de verlieservaringen. Wat voor verliezen ken jij? Hoe ga je om met de emoties die meespelen met deze verliezen? En heb je naast verlies ook nieuwe dingen gevonden?

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden maar wel graag aanmelden als je komt: [email protected]. De bijeenkomst staat onder leiding van een ervaren begeleidster.

Inloophuis Kennemerland Haarlem is geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur. De koffie of thee staat klaar dus kom langs voor het delen van je verhaal, informatie, begeleiding of ondersteuning, meedoen aan een activiteit of gewoon om even helemaal niets te hoeven doen. Mocht je vragen hebben bel dan met Jet Winkel, coördinator Haarlem 023 888 53 68.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)