Speelschema Finaleronde 29e Honkbalweek Haarlem bekend

Nederland ontmoet Italië

1

Na een succesvol verlopen voorronde is de 29e editie van de Honkbalweek Haarlem aangekomen in de finaleronde. Japan, Chinese Taipei, Nederland en Italië sloten de voorronde in deze volgorde af en blijven zodoende in de strijd voor een plek in de finale van zondagmiddag.

De finaleronde begint op vrijdag 20 juli om 11 uur met de wedstrijd tussen Cuba en Duitsland, die spelen om de vijfde en zesde plaats. In de middag, om 15:00 uur, staan Japan (nr. 1) en Chinese Taipei (nr. 2) tegenover elkaar in de halve finale. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de finale die zondagmiddag om 14:00 uur wordt gespeeld.

Vrijdag wordt afgesloten met de ontmoeting tussen Nederland (nr. 3) en Italië (nr. 4). De winnaar van deze wedstrijd staat zaterdagavond tegenover de verliezer van de Japan-Chinese Taipei wedstrijd in de tweede halve finale.

De Honkbalweek Haarlem staat al vele jaren internationaal hoog in aanzien. Wereldwijd accepteren buitenlandse bonden graag een uitnodiging voor deelname aan het invitatie-toernooi. Voor het eerst sinds jaren zijn zes verschillende landen nu vertegenwoordigd op het evenement dat op vrijdag 13 juli van start ging.

Vanaf het begin is de publieke belangstelling voor de 29e editie van het tweejaarlijkse evenement goed. Het is nu in elk geval al zeker dat over twee jaar de dertigste Honkbalweek op de agenda zal staan.

1 REACTIE

Comments are closed.