Programma openingsweekend in Philharmonie Haarlem

Openingsweekend Mini-parade in Philharmonie Haarlem compleet en goede mix met gratis theateroptredens, verrassende acts en uitgebreid kinderprogramma

0

Op zaterdag 8 en zondag 9 september heeft de Philharmonie Haarlem een divers en compleet programma. Tijdens het culturele openingsweekend ‘Haarlems Cultuur Festival’ zetten alle podia de deuren wagenwijd open om te laten zien wat ze in huis hebben. In de Philharmonie kunnen bezoekers het hele weekend terecht voor gratis vermaak.

Het gebouw wordt omgetoverd tot een mini-parade met optredens van o.a. Ruben Hein en René van Meurs, maar ook verrassende theateracts of workshops en lezingen van o.a. Renate Reijnders en natuurlijk ook een lekker drankje en hapje. Voor de allerkleinsten is een uitgebreid jeugdprogramma met o.a. schminken, musicalworkshops en knuffelen met Woezel of Pip.

Nieuw dit seizoen is de Cultuurnacht ‘Club Phil’. Een club waar iedereen lekker kan loungen en genieten van verrassende acts van o.a. Nora Fischer, King Hassan en Los Calxunxos Tuyos. Houd de website www.theater-haarlem.nl in de gaten voor het actuele programma.

Mini-Parade met veel gratis vermaak
De Philharmonie wordt tijdens het Haarlem Cultuur Festival een mini-parade met veel gratis vermaak. In de grote foyer, entree en grote zaal zijn verrassende theateracts, workshops of lezingen, meezingen met koren en ook voor kinderen een uitgebreid jeugdprogramma zoals voorstellingen of in een bus of kleine zaal, schminken en knutselen. En extra op zondag zijn er verschillende voorproefjes van voorstellingen en concerten in de Kleine Zaal van de Philharmonie.

Voor alle leeftijden en voor alle smaken is er iets te vinden. Een parade is natuurlijk niks zonder een leuke herinnering en daarom staat er ook een photobooth voor gratis een leuke foto’s. Bij een speciale paradekassa zijn kaarten te koop voor het nieuwe seizoen en krijgen bezoekers leuke tips of cadeaus.

Dit jaar ook een speciale jubileumhoek m.b.t. het 100-jarig bestaan van de Stadsschouwburg Haarlem. Openingstijden zaterdag 8 september vanaf 12:00 en zondag 9 september vanaf 10:00 tot 17.00 uur op de locatie Philharmonie Lange Begijnestraat 11 in Haarlem. Zie www.theater-haarlem.nl voor de laatste informatie over het programma.

Nieuw Club Phil [ E X T E N D E D ] tijdens Haarlemse Cultuurnacht
Tijdens het openingsweekend organiseert netwerkorganisatie JCI Kennemerland voor het eerst de Haarlemse Cultuurnacht, een evenement met als thema ‘een ander perspectief’. Op zaterdagavond 8 september vanaf 20.30 uur verandert de Philharmonie in een club waar iedereen lekker kan loungen aan de bar en de hele avond kan genieten van nieuwe acts zoals o.a. two Al’s en ‘spoken-word-gasten’ Demi Baltus, Daan Doesborgh en Louky van Eijkelenburg.

Onder andere King Hassan, Perforator en Diamanda La Berge Dramm, Vanbinsbergen Playstation, Nora Fischer & Marnix Dorrestein en Los Calxunxos Tuyos maken er een muzikaal feest van. Voor meer informatie over kaartverkoop en het programma zie www.haarlemsecultuurnacht.nl.

Info
Wat Mini-parade en Club Phil tijdens openingsweekend Haarlem
Waar Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 Haarlem
Wanneer Zaterdag 8 vanaf 12 uur en zondag 9 september vanaf 10 uur
Info www.theater-haarlem.nl