Hermans weet Raad keert terug op Proefpark Festival Haarlem

0

Na een geslaagde 1e editie keert Hermans weet Raad in het weekend van 24 t/m 26 augustus terug in de theatertent op Proefpark Haarlem met een gloednieuwe, op maat gemaakte familievoorstelling. I.s.m. met Proefpark Haarlem en Rabobank Haarlem en Omstreken neemt het theaterduo het theaterprogramma voor haar rekening met de dynamische ‘De Broodje Gezond Show’.

De voorstelling is geschikt voor grote en kleine mensen vanaf 2 jaar en duurt ongeveer 25 minuten. De toegang is gratis en tickets zijn op het terrein te verkrijgen. Wees er snel bij, want op = op!

Hermans weet Raad bestaat uit actrices Canick Hermans en Tanja de Raad, beiden afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Tanja was o.a. eerder te zien als Prinses Linde in Prinsessia (Studio 100) en Canick als Vlinder in Vlinder, een meisje zonder naam (Theater WEI) en is te horen in diverse series en films als Soy Luna en Star Wars Rebels.

In de muzikale voorstelling “De Broodje Gezond Show” presenteert Hermans weet Raad op dynamische en humoristische wijze een theatrale spelshow, onder begeleiding van presentator Simon Spek. Deze keer nemen niemand minder dan De Provinciemeisjes het tegen elkaar op. Sketches, weetjes en super spannende spellen worden geserveerd aan het publiek. Welke kandidaat weet er het meest over gezond en ongezond eten? Wie is het snelst? Kom kijken en speel mee!