Letterenlunch in de Bibliotheek Haarlem Noord en -Schalkwijk

In Week van de Alfabetisering

0

Tijdens de Week van de Alfabetisering, van 3 t/m 9 september, organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennemerland een letterenlunch op woensdag 5 september, van 12:00 – 13:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170) en op vrijdag 7 september van 12:00 – 13:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2).

Tijdens de letterenlunch krijg je informatie over activiteiten om Nederlands te leren, die de Bibliotheek organiseert. Je kunt genieten van een lekkere lunch en meedoen met taalspelletjes. De letterenlunch is gratis, wel moet je je aanmelden.

Meld je aan via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of stuur een mail naar: nl@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Info

  • Woensdag 5 september | 12:00 – 13:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170
  • Vrijdag 7 september | 12:00 – 13:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2