College Haarlem houdt spreekuur in Oost

0

Op dinsdag 18 september houdt het voltallige college van Burgemeester en Wethouders voor het eerst een inloopspreekuur. Het spreekuur vindt plaats van 16.30-18.00 uur in het nieuwe regiokantoor van Dock Haarlem aan de Jan Sluyterlaan 11 in Haarlem Oost.

De bestuurders willen graag in gesprek met de inwoners van Haarlem en bezoeken de komende maanden alle stadsdelen om bewoners te ontmoeten. Tijdens elk spreekuur kunnen wijkbewoners langskomen, maar bewoners uit andere delen van de stad zijn ook van harte welkom.

Het spreekuur is een vervolg op de spreekuren die wethouder Botter de afgelopen jaren hield. Bewoners spraken hem over allerlei zaken uit zijn portefeuille waar zij hulp bij nodig hadden of dachten dat de gemeente dit moest weten. Ook nu staan de bestuurders open voor opmerkingen, ideeën, of vragen waar bewoners mee zitten. Geïnteresseerden kunnen zonder aanmelding langs komen voor een gesprek met de betrokken bestuurder.

Burgemeester Wienen: “Ik nodig bewoners echt uit om gebruik van het spreekuur te maken. Door met bewoners te praten, gewoon in hun eigen buurt, weten wij beter wat er speelt. We horen wat er goed gaat en wat minder goed gaat of waar meer aandacht voor nodig is. En dat is belangrijk, wij werken tenslotte voor de inwoners van Haarlem.

De volgende spreekuren vinden plaats op:

  • 2018: 20 november, 18 december
  • 2019: 12 februari, 9 april, 11 juni