30 september Vitaminstore Halve van Haarlem

0

Het aftellen is begonnen voor de vitaminstore Halve van Haarlem op zondag 30 september. Deelnemers ontvangen bij inschrijving een gratis 361° runningshirt. Er kan nog worden ingeschreven tot maandag 24 september.

De Vitaminstore Halve van Haarlem kent meerdere afstanden waaronder een Halve Marathon, het pronkstuk van deze loop. Het is een halve marathon met karakter mede door het parcours waarin de deelnemers een lang stuk Zeeweg meepakken en natuurlijk ontbreken de duinen niet. Alle afstanden staan bekend om de prachtige routes door Haarlem en de groene omgeving daar buiten. Ook is de bedrijvenloop een onderdeel van de Vitaminstore Halve van Haarlem. Bij alle verschillende afstanden worden deelnemers aangemoedigd door enthousiaste toeschouwers en de heerlijke beats van verschillende DJ’s en bands.

Voor de kinderen staan er ook 2 leuke onderdelen op het programma. Ze kunnen meedoen aan de Kidsrun of de Kabouterloop. Een leuke route door hartje centrum waar ze aan alle kanten worden toegejuicht. Kortom een hardloopevenement voor het hele gezin.

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt dit jaar voor de 34e keer georganiseerd op zondag 30 september. Deze editie kent vijf afstanden; de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop.

Meer informatie is te vinden op de website van de Vitaminstore Halve van Haarlem: www.halvevanhaarlem.nl.