Sportcongres: De kracht van verenigen

0

SportSupport en SRO organiseren op 15 oktober een sportcongres, met als thema ‘De kracht van verenigen’. Een inhoudelijke avond met een interactief programma.

De volgende onderwerpen komen aan bod; Back2Basics met Berend Rubingh, over de kracht van verenigen, creatief denken, zet de politiek in beweging, veranderingen in de BTW vrijstelling, positief coachen, sport en sponsoring en grondvormen van bewegen. Verenigingen leren van elkaar en krijgen handige tools mee om de eigen vereniging nog krachtiger te maken.

Het Sportcongres is voor bestuursleden van een sportvereniging, commissieleden, trainers, mensen die sporten met een groepje in het park of betrokken zijn bij een (sportief) initiatief in de eigen wijk. Een inspirerend programma waarbij de eigen kracht binnen de vereniging centraal staat.

Maandag 15 oktober bij Olympia Haarlem (Henk van Turnhoutpad 1). Inloop vanaf 17.30 uur. Programma start om 18.15 uur en duurt tot 21.45 uur.

Aanmelden en meer info: mail Danielle Krijger dkrijger@sportsupport.nl.