Keukenhof Bloemenmarkt

0

Keukenhof opent op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen. Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Om u een handje te helpen bij uw eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop u uw bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. U ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten ziet u de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kunt u ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kunt u het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2019 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2019 weer: Flower Power, de kracht van bloemen.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Bij verschillende standhouders is pinnen mogelijk, bij anderen reken je contact af.

Deelnemers aan de bloembollenmarkt zijn:
Van Tubergen / Dix Export, Meeuwissen Voorhout, Tijssen Historic Bulbs, Joop Huner Groenprojecten/JUB Holland, J.W.A. Lefeber, Jansen’s Overseas, Eric Breed Tulip Pictures, De Doornduyn, Frylink, FloraliaNatural Bulbs, Nic van Schagen & Zn.Agapanthus, Fred de Meulder.

De bloemententoonstelling is in 2019 geopend van 21 maart t/m 19 mei.