Haarlemmers steunen burgemeester Wienen

0

Aanstaande zondag om 16.00 uur vindt er op de Grote Markt in Haarlem een manifestatie plaats van Haarlemse burgers die op deze manier hun steun willen tonen aan burgemeester Jos Wienen en in het algemeen hun bezorgdheid willen uiten over de bedreigingen van bestuurders die hun werk doen.

Initiatiefnemer Alain Timmers vindt het heel erg dat de burgemeester niet meer lekker op straat kan lopen met zijn dochters of hondjes en nu zelfs moet onderduiken omdat iemand het niet eens is met zijn beleid. Hij spreekt van een aanslag op onze democratie. Haarlemmers willen zondag laten zien dat zij deze bedreigingen niet pikken.

Inmiddels is er een Facebookpagina gemaakt, genaamd “Handen af van onze bestuurders”. Het Facebook evenement voor komende zondag is hier te vinden.

Ook Haarlemsemuggen.nl steunt de burgemeester en is zondag ook aanwezig. Zij maakten bijgaande cartoon “Haarlemse-Muggen-achter-burgemeester”.

Info
Manifestatie Handen af van onze bestuurders (komt allen!)
Grote Markt Haarlem
Zondag 14-10-2018, 16.00 uur

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)