Tijdelijke sluiting de Bibliotheek Haarlem Centrum opgeheven

1

UPDATE:
Sinds heden (18-10-2018) is de Bibliotheek weer open!

De asbest die bij boorwerkzaamheden werd aangetroffen is opgeruimd door een gespecialiseerd bedrijf. Metingen hebben aangetoond dat de asbest zich niet heeft verspreid in de bibliotheek.

Eerder bericht:
Op dinsdagmiddag 16 oktober jl. heeft De Bibliotheek Haarlem Centrum haar deuren onverwacht moeten sluiten voor bezoekers. Vanwege onvoorziene omstandigheden bij bouwwerkzaamheden heeft directeur Roxane van Acker rond 14:00 uur de vestiging laten ontruimen.

Bij boorwerkzaamheden bij de hoofdingang van de Bibliotheek Haarlem Centrum is asbest vrijgekomen. Direct toen dit door een expert is vastgesteld, is de Bibliotheek ontruimd. Dinsdag 16 en woensdag 17 oktober is de Bibliotheek Haarlem Centrum daarom gesloten.

Voor het terugbrengen van geleende materialen kunnen leden terecht bij de andere vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Als er een boete ontstaat door het te laat terugbrengen, dan wordt deze niet in rekening gebracht.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de Bibliotheek weer opengaat. Houd de komende dagen de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl in de gaten voor laatste informatie.

1 REACTIE

Comments are closed.