Vocal Group Close-Up giet klassiek verhaal in digitaal jasje

0

Op 24 en 25 november brengt Vocal group Close-Up haar gloednieuwe show “Love Me Tinder” naar Theater De Luifel. Ons leven digitaliseert in rap tempo. De techniek staat voor niets en maakt het leven steeds makkelijker en eenvoudiger. Maar is dat wat we willen in onze wereld?

Vocal Group Close-Up zingt over deze vraag. Een breed scala aan a capella muziek passeert daarbij de revue: van prachtige meerstemmige ballads tot verrassende up-temponummers. Het koor zet daarbij Romeo en Julia centraal in een regelrechte WhappSiteStory: vol intriges, haat en echte liefde.

Topklasse
Vocal group Close-Up bestaat uit 21 geoefende zangers en zangeressen. Vanaf januari 2017 staat de groep onder muzikale leiding van Sjoerd Jansen. Dit Alkmaarse koor mag zich rekenen tot de betere a capella groepen van Nederland. Op het Balk TOP Festival in Rotterdam behaalde de groep in november 2017 een vijfde plaats in de TOP Klasse.

Altijd anders
Regisseur Bram van Oers tekent in “Love Me Tinder” wederom voor de choreografie. Eerder werkte hij al mee aan de verschillende kerstproducties van Close-Up en aan “In de Hoofdrol”, “The Lion King” en “Close-Up pakt de draad op”. Bram van Oers weet elke show een unieke twist te geven en ook “Love Me Tinder” belooft een bijzondere voorstelling te worden.

Kaarten
Kaarten voor de shows kosten 15,- euro voor volwassenen en 10,- euro voor kinderen. Kaarten zijn te bestellen op www.vocalgroupcloseup.nl/kaarten.

Bent u niet in de gelegenheid om op 10 en 11 november naar Hoorn te komen? Geen nood: op 17 en 18 november geeft Close-Up ook twee voorstellingen in Artiance in Alkmaar. Bent u niet in de gelegenheid om op 24 of 25 november naar Theater De Luifel te komen? Geen nood! Close-Up brengt “Love Me Tinder” ook op 10 en 11 november in Theater Het Pakhuis in Hoorn en op 17 en 18 november in Artiance in Alkmaar. Ook voor deze voorstellingen kunt u kaarten bestellen via onze site.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)