Feestelijke heropening Aldi Haarlem

EERSTE 400 KLANTEN ALTIJD PRIJS OP VRIJDAG 2 NOVEMBER

0

Op vrijdagochtend 2 november a.s. wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Menno Simonszplein in Haarlem feestelijk geopend. De opening wordt verricht door vervangend filiaalleider Ton van Duijn.

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing sluit het filiaal op zaterdag 27 oktober om 18.00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, camera’s of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel
De enthousiaste vervangend filiaalleider Ton van Duijn: “Na een week verbouwen zal het fantastisch zijn om te zien hoe de winkel geworden is. Iedereen al verrast zijn. Zeker door de lekkere verse broodjes. We zijn als team erg trots om hier te mogen werken. We willen iedereen uitnodigen om eens langs te komen. Iedereen is van harte welkom”.

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven. Het hele weekend zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De vernieuwde winkel aan het Menno Simonszplein 3 te Haarlem beschikt over zo’n 200 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.