Transformatieborrel Platform Haarlem Groener naar Haarlem Food Future

0

Platform Haarlem Groener heeft zich de afgelopen 5 jaar sterk gemaakt voor meer groen in de stad Haarlem. We hebben aan de basis van vele succesvolle projecten gestaan en hard gewerkt met een kleine groep vrijwilligers. Nu is het tijd voor een transformatie.

Precies één jaar geleden organiseerden we samen met Circus Circulair de Voeding voor de Stad conferentie. Hier is een nieuwe organisatie uit voortgekomen: Haarlem Food Future. Dit is een enthousiaste groep professionals op het gebied van duurzame voeding. Haarlem Food Future is bezig met het vormen van een voedselalliantie, het schrijven van een voedselvisie voor de stad Haarlem, het verbeteren van voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling. Een brede visie dus die past binnen de duurzaamheidsambities van Haarlem anno 2018.

Gezien deze ontwikkelingen hebben we besloten om Platform Haarlem Groener op te laten gaan in Haarlem Food Future. We willen graag samen met jullie de successen van Platform Haarlem Groener vieren en Haarlem Food Future aan jullie voorstellen.

Onze Transformatie Borrel vindt plaats op 2 november van 17.00 tot 19.00 in het Kweekcafé. Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 – 17.00 Inloop
17.00 – 17.05 Opening door Lonneke Rhodens van Slow Food NL
17.05 – 17.15 Presentatie Truus Boerma: Stadslandbouw in Haarlem 2012 – 2018
17.15 – 17.25 Succes van PermacultuurCentrum Haarlem
17.25 – 17.35 Succes van de Zintuigentuin
17.35 – 17.50 Introductie Haarlem Food Future
17.50 – 18.00 Voedselvisie Haarlem aanbieden aan wethouder Cora-Yfke Sikkema
18.00 – 19.00 Borrel & netwerken

In verband met de voorbereidingen is het voor ons van belang dat je je van tevoren aanmeldt via info@haarlemfoodfuture.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)