Auteur en journalist Frans van Deijl presenteert jeugddebuut “Billy de binnenjongen”

bij boekhandel H. de Vries Boeken Haarlem

4

Op vrijdag 16 november om 16.00 uur presenteert auteur Frans van Deijl samen met uitgeverij Kluitman zijn jeugddebuut Billy de binnenjongen bij boekhandel H. de Vries Boeken in Haarlem (Gedempte Oude Gracht 27). Hét boek voor kinderen die liever binnen dan buiten spelen.

Billy is een echte binnenjongen. Waarom zou hij buiten spelen? Daar zijn geen stopcontacten! In huis beleeft Billy met zijn smartphone, spelcomputer en tablet veel vettere avonturen. Aan het begin van de zomervakantie heeft Billy een plan: hij besluit om de hele zomer, zes weken lang, de deur niet uit te gaan. Zal dat hem lukken?

Geweldig hoe Frans van Deijl in de huid van een puber kan kruipen. De illustraties van Wilbert van der Steen maken het helemaal af. Echter dan Het leven van een loser en verrassender dan Dagboek van een muts.’ – Daan van der Valk, boekhandel H. de Vries Boeken.

Frans van Deijl
Frans van Deijl schrijft boeken en is journalist, onder andere voor HP/De Tijd en Haarlems Dagblad. Hij is geboren in Amsterdam, groeide op in Brabant en woont nu in Haarlem. Frans is getrouwd en vader van twee zoons. Billy de binnenjongen is zijn eerste jeugdboek, maar eerder schreef hij al negen romans. Met zijn bundel Oorlogshonger werd hij in 2006 genomineerd voor de Debutantenprijs.

Wilbert van der Steen
Wilbert van der Steen begon zijn carrière als illustrator en cartoonist bij diverse Nederlandse en buitenlandse uitgeverijen. Hij schreef en illustreerde o.a. Pension Kat. In 2017 won hij met zijn graphic novel Zon de Willy Vandersteenprijs en de prijs voor Album Van het Jaar, uitgereikt door Het Stripschap. Wilberts werk kenmerkt zich door beweging en een beperkt kleurpalet.

Info
Billy de binnenjongen | Frans van Deijl | € 14,99 | 200 pagina’s | verschijnt 16 november 2018 | Kluitman | 9789020622911

- Advertentie -
Vorig artikelBibliotheekcollege over Leonardo da Vinci
Volgend artikelMerendeel ondernemers heeft onvoldoende tijd voor vernieuwing
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

4 REACTIES

Comments are closed.