Verhalenrestaurant: verhalen die niet mogen ontbreken in een tijdcapsule

0

Ook in november is er weer Verhalenrestaurant in de Pletterij, georganiseerd door Petra van Dam. Op dinsdag 6 november kunnen maximaal vijf mensen in tien minuten hun verhaal vertellen in het restaurant van de Pletterij. Bij vorige avonden heeft dat heel gevarieerde verhalen opgeleverd.

Iedereen kan komen vertellen, van jong tot oud. Een muzikant houdt de tijd in de gaten. Het thema voor november is verhalen die niet mogen ontbreken in een tijdcapsule. Wat vind jij zo belangrijk uit onze huidige tijd, dat onze achter achterachterkleinkinderen of nog later dit zouden moeten weten.

De verhalenavond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Daarvoor kun je om 18.00 uur aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers wordt bereid. De maaltijd kost € 6,–. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Wil je komen eten en/of luisteren reserveer dan via www.pletterij.nl. Wil je zelf vertellen, neem dan contact met Petra van Dam op: peetvandam@outlook.com.