Speciale editie van De Schuurshow: #haarlemviertcultuur

DE SCHUURSHOW, DE CULTURELE TALKSHOW VOOR HAARLEM E.O.

0

De Haarlemse Cultuur viert feest dit jaar, #haarlemviertcultuur. Maar wie zijn de mensen die de slingers ophangen, de taart bakken, de kaarsjes aansteken en na afloop de rommel opruimen? De Schuurshow van 11 november zet eindelijk de mensen achter de schermen in het licht!

Ziggy Klazes en Louis Pirenne vragen diverse cultuurmedewerkers het hemd van het lijf. Haarlemse woordkunstenaars zullen een ode brengen aan hun favoriete cultuurpaleis.

De Schuurshow is een culturele talkshow vanuit Café Toneelschuur. Live te beluisteren op Haarlem105. De presentatie van de Schuurshow wordt verzorgd door Louis Pirenne, cultureel aanjager in Amsterdam Nieuw West en Ziggy Klazes, journaliste.

Met muziek van het vrolijke pop/folk duo uit Haarlem Jack and the Weatherman!

Gasten zondag 11 november, 16-18 uur: (wijzigingen voorbehouden):
Heleen van Ham Educatie Toneel- en Filmschuur, Brigit Lanfermeijer Pre-Produktie Patronaat, Lilly van Zuijlen Registrar Tentoonstellingen Frans Hals Museum, Fieke Kroon Educatie Teylers Museum, Ellen Brussee Hoofd Horeca en Hospitality Stadsschouwburg en Philharmonie en Genie Does Collectievormer Bibliotheek Zuid-Kennemerland

En

  • Podiumdichter Demi Baltus
  • Spokenword-artiest Joshua Baumgarten
  • Dichter Lucas Hirsch
  • Schrijver Alexander van Reeuwijk
  • Puntdichter Jan J. Pieterse
  • Spokenword -artiest Mike Warners

De Schuurshow is een culturele talkshow vanuit Café Toneelschuur. Met spraakmakende gasten, prikkelende columns en sprankelende gesprekken over voorstellingen, concerten en exposities die in Haarlem e.o. te zien zijn. De talkshow wordt opgeluisterd door live muziek. Dé ideale invulling van de zondagmiddag. Live te beluisteren op Haarlem105.

Info
Cafe Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9
Zo 11 nov, 16-18 uur
Gratis toegang

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)