023 Tricks: FreeRun activiteit in de Olympiahal

0

Op zaterdag 24 november organiseren SportSupport, Wesley 4 motion en het samenwerkingsverband jeugd Haarlem een FreeRun activiteit in de Olympiahal in Haarlem.

023 Tricks is een activiteit ontstaan vanuit het jongerenwerk in Haarlem. Op steeds meer plaatsen in Haarlem wordt de FreeRun sport beoefend. Ook op straat ziet het jongerenwerk de sport terugkomen. Wat er nog aan ontbrak in Haarlem is een groot event waar sporters terecht kunnen voor een jam.

Haarlem Effect, SportSupport, Gemeente Haarlem en Wesley 4 Motion zijn de samenwerking aangegaan voor het eerste grote FreeRun event in Haarlem. Tijdens het event is het mogelijk om te trainen op een uitdagend parcours en kan er onder leiding van ervaren Freerunners trucs geoefend worden. Back2Basics stelt prijzen beschikbaar voor degene met de vetste trick. Back2Basics is een toonaangevende FreeRun organisatie uit Noord-Holland.

Op de dag zullen EHBO en ervaren freerunners aanwezig zijn. Deelname is gratis maar op de daarvoor geschikte schoenen. (zaalschoenen of witte zool). Deelname is op eigen risico, bij deelname onder de 16 vragen we om toestemming van ouders.

Info
Zaterdag 24 november 023 Tricks, 12:00 – 17:00 uur
Olympiahal, Henk van Turnhoutpad 1 Haarlem
Deelname en entree gratis

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie