Feestelijke heropening Aldi Haarlem

Eerste 400 klanten altijd prijs op vrijdag 23 november

7

Op vrijdagochtend 23 november wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Werfstraat 7 feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Emine Piroglu.

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets of camera’s of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel
De enthousiaste filiaalleidster Emine Piroglu: “Het resultaat van de verbouwing wordt geweldig. We willen iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, is de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. Het hele weekend zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit pand heeft een A++++-label, het is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De vernieuwde winkel aan de Werfstraat 60 beschikt over zo’n 100 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

7 REACTIES

Comments are closed.