Lincherie Santpoort nu ook voor borstprotheses

Nieuw!

0

Vanaf deze week kunnen vrouwen uit de regio bij Lengerique, onderdeel van Lincherie Santpoort, lingerie en badmode specialist in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord terecht voor het aanmeten van borstprotheses. Eigenaar Debby Thijssen: “Met deze nieuwe service willen wij onze klanten in een vertrouwde en smaakvolle omgeving van dienst zijn.

Volgens Debby Thijssen zijn er de omgeving weinig mogelijkheden om borstprotheses in een vertrouwde en smaakvolle omgeving te laten aanmeten. “Dames hebben al een gevoelig verleden achter de rug. Ik krijg veel reacties van bestaande klanten dat ze het niet prettig vinden om protheses in een winkel te moeten laten aanmeten, waar hoofdzakelijk allerlei protheses en medische hulpmiddelen te koop zijn.” Met het aanbieden van deze nieuwe service gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van Susan, Gina en Debby.

Het idee van Debby kwam in een stroomversnelling toen andere bedrijven in de regio met deze dienstverlening stopten. Klanten waren teleurgesteld dat ze niet meer wisten waar ze nu terecht konden. Zowel Susan, werkzaam geweest bij Jolie, en Gina, werkzaam geweest bij Lingerieland hebben al jaren ervaring in het aanmeten van borstprotheses. De kennis, ervaring én benodigde SEMH certificaten zijn in huis om borstprothesen te mogen aanmeten.

Susan: “Ik vind het belangrijk dat onze klanten zich vrouw kunnen blijven voelen. Hoewel ze met een verdrietige achtergrond binnenkomen, vind ik het erg dankbaar werk om een positieve bijdrage te mogen leveren aan het terugvinden van hun vrouwelijkheid. Daarbij helpt het dat ze hun prothese in een winkel kunnen aanmeten, waarbij tevens sfeervolle bad, lingerie- en nachtmode aanwezig is.

Gina vult aan: “Wij hebben een speciaal ingerichte, sfeervolle en af te sluiten kamer in onze winkel gecreëerd, waarin de vrouwen ongestoord alle vragen kunnen stellen en kunnen passen. Wij beschikken over diversiteit in merken, soorten en maten protheses, die ze in deze veilige huiskameromgeving kunnen passen. De grote voorraad en korte levertijden zorgen ervoor dat de dames niet te lang hoeven te wachten om weer vol zelfvertrouwen het leven in te gaan.

Debby luistert en kijkt trots naar Gina en Susan. Ze is onder de indruk van hun betrokkenheid: “Met deze dames verwacht ik dat we aan een grote vraag uit de regio kunnen voldoen. Ik kijk nu al uit naar de eerste vrouwen die ons het vertrouwen geven een stukje bij te dragen aan het herstel van hun vrouwelijkheid.

Mocht u in de winkel zijn, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Omdat het aanmeten tijd en aandacht vraagt is dat mogelijk op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag.