Speciaal trainingsprogramma Wandel4daagse Haarlem

0

Wandel4daagse Haarlem heeft een speciaal voorbereidingsprogramma ontwikkeld om deelnemers optimaal klaar te stomen voor de Wandel4daagse Haarlem. Het programma, met een speciaal trainingsschema, begint op zaterdag 4 februari met een introductie.

Het vertrekpunt van de trainingen is de Parkeerplaats van tennisvereniging W.O.C. in Overveen. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer trainen de deelnemers elke zaterdagmorgen tot aan de start van het wandelevenement. Om 09:00 uur vanaf de Parkeerplaats van (aan de Zeeweg richting Zandvoort) De training duurt 2-3 uur.

De kosten voor het voorbereidingsprogramma bedragen € 75,00. Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail opgeven voor dit voorbereidingstraject via info@sportwandelschool.nl.

Vier dagen achter elkaar wandelen zonder voorbereiding is niet erg verstandig,” aldus Jan Tonneman van Wandel4daagse Haarlem. “Deze vijftien zaterdagtrainingen stellen de deelnemers in staat zich fysiek en psychisch op de wandeltocht voor te bereiden in de mooie directe omgeving van Haarlem. De organisatie hanteert officiële trainingsschema’s, die voor de Wandel4daagse zijn gemaakt.

De zesde editie van de wandelvierdaagse in Haarlem vindt dit jaar plaats van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei. Deelnemers aan de Wandel4daagse Haarlem kunnen zich inschrijven op de website www.wandel4daagsehaarlem.nl.

De organisatie van de Wandel4daagse Haarlem zoekt zoals ieder jaar vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@sportwandelschool.nl.

Advertentie