Slachtoffer van inbraak ziet gestolen goederen op internet te koop staan

0

Op donderdagmiddag heeft de politie twee Haarlemmers (31 en 30 jaar oud) aangehouden wegens heling of diefstal van verschillende kite-spullen.

Op donderdag kreeg de politie melding dat het slachtoffer van een bedrijfsinbraak zijn gestolen goederen had teruggevonden op internet. Het ging daarbij om kite-artikelen die in 2014 uit een winkel in Haarlem waren gestolen. De spullen hadden een waarde van zo’n duizend euro maar werden voor 85 euro te koop aangeboden.

De politie stelde een nader onderzoek in en kon in de loop van de middag in een woning in Haarlem twee mannen aanhouden. In de woning werd inderdaad de gestolen handel aangetroffen. Daarnaast trof de politie nog 250 gram gedroogde henneptoppen aan.

De politie heeft de mannen aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De hennep en de gestolen goederen zijn in beslag genomen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)