Wethouder Merijn Snoek opent nieuw schoolplein en buitenschoolse opvang Wonderland Kinderopvang in de Bavoschool

0

Op donderdag 19 januari opende Merijn Snoek wethouder Jeugd, Onderwijs, Sport van de gemeente Haarlem officieel het vernieuwde schoolplein van de Bavoschool en Wonderland Bavo, de nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang van Wonderland Kinderopvang, die gevestigd is in de Bavoschool te Haarlem.

Wethouder Snoek onthulde samen met de kinderen het nieuwe houten speeltoestel. Hij plante twee appelbomen, die symbool staan voor de start van de samenwerking tussen de Bavoschool en Wonderland Kinderopvang. Hierbij staat talentontwikkeling van het kind centraal. Na de officiële opening kregen de kinderen van de Bavoschool activiteiten aangeboden, zoals een voorstelling door het verteltheater van Petra van Dam, een dansexpressie sessie door Mara Meijblum en bouwden ze samen meetkundige piramides met stokken en touw.

De Bavoschool en Wonderland Kinderopvang hebben een prachtige aparte ruimte voor buitenschoolse opvang in de Bavoschool gecreëerd, met een groot theaterpodium, een techniekhoek met werkbank en een groene buitenspeeltuin. De locatie Wonderland Bavo is een buitenschoolse opvang met aandacht voor de natuur en focus op talentontwikkeling. Tijdens de buitenschoolse opvang tijd kunnen kinderen in de Bavoschool wekelijks judolessen volgen van ABC Kops Haarlem. In april opent Wonderland Kinderopvang een aparte peutergroep in de Bavoschool.

Bij Wonderland Kinderopvang staat plezier, ervaring & ontwikkeling van het kind en ontzorgen van de ouders centraal. De medewerkers werken uitsluitend pedagogisch bewust en worden ondersteund door een eigen pedagoge. Wonderland Kinderopvang heeft al Kinderdagverblijven en locatie’s voor buitenschoolse opvang in Hillegom en Leiden en is genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee van 2017 in de regio Rijnland, als de meest klantgerichte organisatie in de regio.

Meer info vind u op de websites van Wonderland Kinderopvang.

- Advertentie -