Aanhouding om drugsdeal

0

Op woensdagmiddag heeft de politie twee mannen aangehouden wegens een drugsdeal. Het ging om een verkoper, een 64-jarige man uit Hillegom, en een klant, een 40-jarige Haarlemmer.

Omstreeks 15.45 uur zag de politie een ontmoeting tussen twee personen op de Oude Zijlvest in Haarlem. Eén van de personen was een bekende van de politie omdat hij in december 2016 al eens was aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

De politie zag ook dit keer dat er iets verhandeld werd. Bij controle bleek de koper twee bolletjes harddrugs bij zich te hebben. De verkopende partij had ook nog twee bolletjes harddrugs en een zakje hash bij zich.

Beide mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De man uit Hillegom is ook in verzekering gesteld.