Wie wordt de beste Pingponger van Haarlem?

14

Bijna iedere Haarlemmer heeft wel eens met een tafeltennisbatje in de hand gestaan. Op school, de camping en natuurlijk het werk worden regelmatig spannende wedstrijden gespeeld waarbij de ene nog beter blijkt dan de ander. Twee verenigingen in Haarlem vonden het daarom tijd om te meten wie nu echt de beste Pingponger van Haarlem is.

Op 18, 19 en 20 januari 2019 wordt voor het eerst het toernooi De Beste Pingponger van Haarlem georganiseerd. Iedereen die in Haarlem geboren is, werkt, woont of studeert mag meedoen aan dit unieke en ludieke toernooi. De deelnemers spelen op vrijdagavond 18 of zaterdag 19 januari een voorronde om daar een ticket voor de finaledag op zondag 20 januari te bemachtigen. Speellocaties zijn TTV Spaarne en TSTZ Haarlem.

Het toernooi wordt gespeeld in twee klassen, welke vernoemd zijn naar de bekendste figuren van het Haarlemse verzet tijdens de Tachtigjarige oorlog. De ervaren (competitie)spelers van de tafeltennisverenigingen komen uit in de Ripperdaklasse, terwijl de overige talenten en recreanten van de stad het gevecht met elkaar aangaan in de Kenauklasse. Ook kunnen bedrijven zich inschrijven om mee te strijden voor de titel Beste Pingpong Bedrijf van Haarlem. Het belooft een groot en uniek evenement te worden dat voor het eerst in Haarlem plaatsvindt.

Meer informatie en inschrijven: www.debestepingpongervanhaarlem.nl.

14 REACTIES

Comments are closed.