Sing-in met jong en oud in Schalkwijk

0

Op donderdag 20 december luidt het Care & Culture koor de feestdagen in met een sfeervol kerstoptreden in Woonzorgcentrum Schalkweide. Kinderen van basisschool de Globe en bezoekers van dagcentrum Weidehart en ontmoetingscentrum Schalkhart zingen samen en nodigen iedereen uit om mee te doen tijdens de ´kerst sing-in´.

Het optreden wordt georganiseerd door Kennemerhart, Stichting Sint Jacob, Care & Culture en Basisschool de Globe. Buurtbewoners, vrienden en familie, mantelzorgers, verzorgers en iedereen die wil luisteren of mee wil zingen is van harte welkom. Onder leiding van dirigent Remmert Velthuis worden kerstliedjes afgewisseld met herkenbare meezingers. Tijdens deze muzikale ontmoeting staat er koffie, thee en iets lekkers klaar.

Info
Datum en tijd: donderdag 20 december, 13.30 – 14.15 uur
Locatie: Woonzorgcentrum Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15, Haarlem.
Meer informatie: Dagcentrum Weidehart, 06-20005580, [email protected]

Het Care & Culture koor Haarlem is een van de projecten van Haarlems Goud, een initiatief dat cultureel aanbod biedt aan ouderen in Haarlem. Haarlems Goud wordt gecoördineerd door Hart en mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlem en het Fonds voor Cultuurparticipatie in het kader van Age Friendly Cultural Cities. Bezoek voor meer informatie de website www.haarlemsgoud.nl.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie