Ontdek Haarlem vanaf het water

0

Vanaf deze week is de nieuwe waterrecreatiefolder beschikbaar. Dit jaar is de uitgave ook vertaald naar het Engels en Duits. In samenwerking met de Havendienst Haarlem is de folder voorzien van up-to-date informatie over vaarroutes, havenfaciliteiten en tips over veilig varen.

De plattegrond is uitgebreid met een inzetje waarop de vaarroute naar het Noordzeekanaal zichtbaar is. Uiteraard bezit de folder ook weer adressen voor bootverhuur en vaararrangementen en horecagelegenheden langs het water. De watercreatiefolder met de titel ‘Op en aan het water’ is verkrijgbaar bij VVV Haarlem aan de Grote Markt 2, het Havenkantoor aan de Spaarndamseweg 1 of te bestellen via de webshop.haarlemmarketing.

In de waterrecreatiefolder zijn diverse bezienswaardigheden en maar liefst 25 horeca-adresjes opgenomen, waaronder het unieke stadsstrand De Oerkap, Brasserie Nobel, Spaarne66 en Restaurant Zuidam. Speciaal voor de pleziervaart biedt de folder praktische informatie over havengelden, openingstijden van bruggen en sluizen, water- en elektriciteitspunten en afvalcontainers. Waterrecreanten vinden verder informatie over brughoogten, tankstations en een lijst met nuttige adressen.

Wie niet over een eigen boot beschikt, kan terecht bij één van de vele verhuurders of meevaren met een rondvaart. In de folder staan ook kano-, roei- en zeilverenigingen vermeld voor de sportievelingen. Dankzij de plattegrond kunnen liefhebbers in één oogopslag de leukste vaarroutes uitstippelen.

Consumenten vinden meer informatie over Haarlem op de website www.haarlem.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)