Baby Safari: gratis theatervoorstellingen voor baby’s in buurtcentra

0

Van 25 januari t/m 14 februari reizen twee gratis te bezoeken babyvoorstellingen langs vijf speelgroepen in speeltuinen en buurtcentra in diverse wijken in Haarlem: de voorstellingen BB en Koro Koro door Collectief Wonderland voor baby’s van 6 t/m 18 maanden.

Deze Baby Safari is een tour langs speelgroepen van Dock en Haarlem Effect in de speeltuinen Kindervreugd, de Elba en Delftwijk en buurtcentra het Broederhuis en de Tulp. De Baby Safari is een initiatief van impresariaat Compagnie Petit ism Dock en Haarlem Effect met als doel om theaterbezoek mogelijk te maken voor kinderen die niet vaak een theater bezoeken. Baby Safari is een vervolg op het succesvolle project Schalkwijk Safari in mei vorig jaar met baby- en peutervoorstellingen in diverse buurtcentra in Schalkwijk en het winkelcentrum Schalkwijk dat door 600 kinderen en ouders is bezocht.

De voorstellingen van Baby Safari kunnen zonder aanmelding vooraf bezocht worden.

BB en Koro Koro door Wonderland Collectief voor baby’s van 6 t/m 18 maanden en (groot)ouders
De voorstellingen BB en Koro Koro (iets rollends in het Japans) zijn een bijzondere ervaring met dans en muziek voor de allerkleinsten en (groot)ouders. In een magisch spel bewegen de dansers en omringen de muzikanten de baby’s met zachte klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek en ontstaat er een ontroerende dialoog tussen artiesten, baby’s en volwassenen.

Wonderland Collectief is een gezelschap van dansers en muzikanten olv de Japanse choreografe Makiko Ito. BB en Koro Koro zijn ontwikkeld in coproductie met Festival 2 Turven Hoog

Speeldata Baby Safari

  • Haarlem Oost, Speelgroep Kindervreugd (Godfried van Bouillonstraat 70 ): vr 25 jan, 10.00u: BB
  • Haarlem Oost, Speelgroep Het Broederhuis (Nagtzaamplein 67): ma 4 februari 10.00u: BB
  • Haarlem Noord, Speelgroep De Elba (Lucas Meijerstraat 29): wo 6 februari 10.00u: Koro Koro
  • Haarlem Noord, Speelgroep Delftwijk (Arthur van Schendelplantsoen 2): do 7 februari 10.00u: Koro Koro
  • Rozenprieel: Speelgroep De Tulp (Voortingplantsoen 56): do 14 februari, 10.00u: BB

Baby Safari wordt mogelijk gemaakt door Stichting Katholiek Openbare Bibliotheek, Gemeente Haarlem, Dock, Haarlem Effect en Cie Petit.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)