Man mishandeld

5

Op een parkeerplaats langs de Zeeweg in Overveen is zaterdagavond rond 23.30 uur een 31-jarige man gewond geraakt. Op de Zeestraat in Zandvoort heeft de politie korte tijd later twee verdachten aangehouden.

Na de mishandeling was het tweetal er in een voertuig vandoor gegaan. Al snel werd het voertuig gespot en in Zandvoort aan de kant van de weg gezet. Een 20-jarige Haarlemmer en een 17-jarige vrouw uit Heemstede zijn aangehouden. Hun rol bij de mishandeling zal door de politie onderzocht worden.

Het slachtoffer is met een forse hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

5 REACTIES

  1. Afgelopen vrijdag kreeg ik van een man om 17:30 een vuistslag. En los van het feit dat ik op de fiets zat en niks meer zag, deed mij het meeste pijn dat niemand wat deed. Man is wel aangehouden na mijn aangifte.

  2. Jammer genoeg word dit steeds erger. De mensen worden steeds agressiever echt geen pretje meer zo. daarom ook diep respect voor de politie ook die hebben het erg zwaar met dat onmenselijke gedrag moet allemaal veel harder aangepakt worden met meer respect voor mekaar.

Comments are closed.