Nieuwe Jumbo winkel Kruisstraat Haarlem opent binnenkort deuren

Op 28 oktober verwelkomt Jumbo haar klanten

0

De nieuwe Jumbo winkel aan de Kruisstraat 51 is vanaf 28 oktober open voor de inwoners van Haarlem en omgeving. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. Het is de tweede HEMA winkel die omgebouwd wordt tot Jumbo. De winkel opent haar deuren om 11.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig t/m zondag 1 november). Filiaalmanager Rick Burrough vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt ruim 950 vierkante meter vloeroppervlakte.

Voor de fijnproevers
De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Er is veel aandacht voor biologische producten en de winkel heeft een uitgebreid vegetarisch en vegan assortiment. Ook hebben klanten keus uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo vinden echte fijnproevers er bijvoorbeeld verse maaltijden en pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm, en kunnen zij bij de slagerij met grill-afdeling terecht voor vers vlees, zoals kip en spareribs.

5 meter HEMA
De winkel biedt 5 meter aan HEMA producten. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen. De winkel beschikt tevens over de nieuwste zelfscankassa’s waar klanten in een handomdraai afrekenen.

Nét dat stapje extra
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Haarlem mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.

Enthousiaste medewerkers
De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Advertentie