Brand in woning na gooien vuurwerk op de Prins Bernhardlaan Haarlem

0

Buurtbewoners van de Prins Bernhardlaan zijn in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.05 uur opgeschrikt door een luide knal en belden de politie. Nadat de politie was aangekomen zagen zij een kleine brand in de woning, welke samen met de brandweer werd geblust. De bewoner was niet thuis.

Uit onderzoek bleek dat vuurwerk in de woning was gegooid. De bewoner doet aangifte en hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

Een forensisch- en buurtonderzoek wordt uitgevoerd. De politie is op zoek naar de dader(s) en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Mocht u op een andere manier weten wie bij het voorval betrokken is dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan ook anoniem; bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020219657.

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelProgramma Filmschuur week 42 – 2020
Volgend artikelNieuwe Jumbo winkel Kruisstraat Haarlem opent binnenkort deuren
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.