RuileBuiten kledingruil bij Het Veerkwartier

zaterdag 16 februari van 14.00 - 17.00 uur

0

Op 16 februari 2019, van14.00 – 17.00 uur, vindt bij Het Veerkwartier voor de 7e keer een kledingruil plaats tijdens RuileBuiten | kledingruil.

RuileBuiten is een initiatief van het Veerkwartier ontstaan vanuit de behoefte om duurzaam leven te stimuleren. Waarom weggooien als je er iemand anders heel gelukkig mee kan maken. Gelukkig richten steeds meer mode merken zich op duurzame productie en materialen. Maar wat ons betreft is ruilen 1 van de meest duurzame oplossingen. En dat doen we – zoals het hoort bij Het Veerkwartier – buiten onder onze overdekte pergola.

Dus duik in je kledingkast & neem mee wat jij niet meer draagt. Het kan zo maar de lieveling worden van een ander. Goed om te weten is dat alle kleding wordt door ons gekeurd. Voor elk goedgekeurd item krijg je een bonnetje waarmee je kunt shoppen voor JOUW nieuwe favoriete item!

Voor een goed verloop van de dag een paar regels:

  • Minimaal 3 en maximaal 8 items
  • Alles moet schoon en heel zijn
  • Geen ondergoed
  • Geen missende onderdelen (knopen en ritsen enzo)

Bij binnenkomst vragen wij vanaf nu 3 euro In ruil voor de 3 euro krijg je van ons een bon waar je een drankje van ons om bij de bar kan halen (ruilen šŸ˜‰ Wij zorgen voor voldoende GlĆ¼hwein.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie