Pianorecital door Erwin Rommert Weerstra

0

Op zondagmiddag 10 februari om 15.00 uur geeft Erwin Rommert Weerstra een pianorecital in de Dorpskerk Bloemendaal. Hij speelt werken van Ravel, Bach en Liszt.

In 2011 heeft Erwin zijn Master of Music diploma klassiek piano cum laude gehaald. Zijn vakmanschap leverden hem al verschillende prijzen op in binnen- en buitenland. Het liefst geeft Erwin solo recitals. Deze worden zonder uitzondering zéér positief ontvangen. Naast solo recitals geeft hij ook regelmatig concerten met andere professionele musici in kamermuziek verband. Naast zijn concertpraktijk heeft Erwin aanstellingen als pianist bij het Koninklijk Conservatorium en bij het Nederlands Dans Theater.

Op zondag 10 februari speelt Erwin werken van Maurice Ravel (de beroemde cyclus ‘Gaspard de la Nuit’), Johann Sebastian Bach (Schafe können sicher weiden BWV 208 no 9) en Franz Liszt (Piano Sonata in B minor S. 178).

Na afloop bent u van harte uitgenodigd voor de nazit waarbij u een drankje krijgt aangeboden.

Info
Datum: zondag 10 februari
Aanvang: 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur).
Adres: Kerkplein 1, Bloemendaal
Entree: 12 euro en tot 16 jaar 6 euro
Verkoop: www.dorpskerkbloemendaal.nl