Retrospectief ter ere van 50 jaar Toneelschuur

0

Ter ere van 50 jaar Toneelschuur presenteert het Noord-Hollands Archief in het kader van ‘Haarlem viert Cultuur’ van 8 februari t/m 31 maart 2019 een selectie van affiches uit de eigen collectie uit de vroege jaren 80 van de 20e eeuw van de Toneelschuur.

De Toneelschuur staat sinds 50 jaar voor kwaliteit en vernieuwing en wil een vooruitstrevend theater zijn. Een prachtige gelegenheid voor het Noord-Hollands Archief in de archieven de duiken en te kijken of deze vernieuwing ook in de affiches in de eigen collectie te zien is. Tevoorschijn kwam een bijzondere stapel affiches uit de vroege jaren 80 van de 20e eeuw. Geen overzicht van 50 jaar, maar toch een mooie staalkaart van de diverse manieren hoe de voorstellingen door de vormgevers werden verbeeld.

Info
De tentoonstelling is van 8 februari t/m 31 maart 2019 te zien in het Archiefcafé van het Noord-Hollands Archief, Jansstraat 40, Haarlem. Gratis toegankelijk van ma t/m vr van 9-17 uur, en op zaterdag 16 februari en 16 maart van 9-16 uur.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)