Heel Holland Rockt in het Thalia Theater

Dansend op 50 jaar Nederpop in Thalia

0

Op zaterdag 2 maart 2019 maakt het Thalia Theater zich op voor de tweede en nog spectaculairdere editie van Heel Holland Rockt. Eind 2017 was de eerste editie een uitverkocht feest. Deze tweede editie doet daar nog een schepje bovenop.

Was de eerste versie nog een Joint Venture met Heemskerks rockabilly Band de Barbees. Deze tweede editie is er gekozen voor een samenwerking met The Right Swipes’. Volgens Marcel Klingeler en Niek van Veelen van de Heeren van Haerlem, zijn de beide bands nog beter op elkaar afgestemd. Zo doen de Heeren de Nederpop in hun moertaal, terwijl The Right Swipes de Engelstalige nederpop voor hun rekening nemen. In een grootse finale zullen de beide bands nog een fraaie verrassingsact neerzetten!

Over Heel Holland Rockt
Het thema is Nederpop Classics, en dat is het niet voor niets! Hits als ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ van De Dijk, ‘Zoutelande’ van Bløf worden naadloos gevolgd door de prachtige nummers van bijvoorbeeld Ramses Shaffy. De overbekende Nederpop nummers hebben een hoog meezing gehalte en worden ook deze editie weer vertolkt door de Heeren van Haerlem. De Engelstalige nederpop wordt op niet navolgbare wijze gebracht door de uiterst energieke band “The Right Swipes” Van Racoon tot de Golden Earring! Alle grote Nederlandse rock en pophelden passeren de revue.

Info
Zaterdag 2 maart
Zaal open: 20.00
Aanvang: 21.00
Toegang: € 12,50 (online-verkoop)
Thalia Theater, Breesaapstraat 52, 1975 CB IJmuiden
www.thaliatheater.nl

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie