Hoe is jouw Online Aanwezigheid?

‘Don’t get beat up, let’s meet up!’: Februari - Online Presence - Young MKB Haarlem

0

Haarlem heeft een sterke geschiedenis als het om ondernemen gaat. Een veld dat blijft groeien en zich continue ontwikkeld. Onder de noemer ‘Don’t get beat up, let’s meet up!’ wil Young MKB Haarlem ondernemers samenbrengen om te sparren over ondernemen in Haarlem. In de tweede bijeenkomt op dinsdag 26 februari bespreken ze deze keer de online aanwezigheid als ondernemer.

Online aanwezigheid
Het internet biedt elke ondernemer goede kansen om extra omzet te realiseren. Toch besteden nog veel ondernemers te weinig of geen aandacht aan hun online aanwezigheid. Hoe zit het jouw website, online kanalen of portfolio? Vanuit de expertise van Young MKB leden wordt er gespard over de onderdelen van online aanwezig zijn. Heb jij vragen over jouw website, social media of wil je een idee testen? Ben je lekker bezig en heb je input nodig of weet je niet waar je moet beginnen? De leden van Young MKB Haarlem zien en helpen je graag tijdens deze meetup.

Meetup
Maandelijks brengt Young MKB Haarlem op een laagdrempelige manier ondernemers samen, delen ze kennis over ondernemerschap en helpen ze elkaar verder om samen nog betere ondernemers te worden. Dit doen zij volgens de populaire Meetup methode. Meetup is een service die wordt gebruikt om online groepen te organiseren en evenementen te organiseren voor mensen met dezelfde interesses. Zo zijn er meetups voor expats, over koffie, bitcoins en andere interesses. In hun tweede bijeenkomt op dinsdag 26 februari bespreken ze deze keer de online aanwezigheid als ondernemer. Heb jij als ondernemer hier een idee, mening of vraag over. Ze zien je graag tijdens deze Meetup.

Over Young MKB Haarlem
Young MKB Haarlem is een vereniging vóór en dóór ondernemers. Door een jonge mindset en ambitie om te groeien; is YMKB hét startpunt voor iedere nieuwe ondernemer in de regio. Op een laagdrempelige manier brengen ze ondernemers samen, delen ze kennis over ondernemerschap en helpen elkaar verder om samen nog betere ondernemers te worden. Startups, ZZPers, NVers, BVers, iedereen is welkom bij Young MKB Haarlem.

Info
Young MKB Haarlem Ondernemers Meetup | Dinsdag 26 februari 2019 | 18:00 tot 20:00 | Bar Boef | Kleine Houtstraat 58

Bekijk de Meetup.

- Advertentie -