Iedereen kan zingen: Een nieuw, bijzonder koor in Haarlem Noord

Open repetitie: donderdag 7 maart om 20:00 uur

0

Bij het Verhalenhuis in Haarlem Noord gaat een nieuw koor van start. Onder leiding van zangdocente Janine Pas kan iedereen mee komen doen die altijd al heeft willen zingen, maar het nooit heeft gedurfd, geen tijd heeft gehad, of denkt niet te kunnen zingen. Iedereen, van elke culturele achtergrond en elke leeftijd.

We zingen het repertoire dat we zelf leuk vinden. Alle suggesties zijn welkom. Het belangrijkst is plezier in het zingen, maar dan wel op de juiste manier. Dus we werken ook aan ademhaling, houding en stemgebruik. We stellen helemaal geen eisen, maar je zult versteld staan van jezelf. Daarom heet ons koor: Iedereen kan zingen.

We repeteren 1x in de 2 weken in het Verhalenhuis aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem Noord, op donderdagavond vanaf 20.00u. De kosten zijn € 10 per repetitie, maar wie een strippenkaart van 10 repetities koopt krijgt één strip gratis.

Op donderdag 7 maart is er een open (vrijblijvende) repetitieavond. Je mag zo binnenlopen, maar je kunt ons ook van tevoren even een mailtje sturen naar zangschoolincanto@gmail.com.

N.B. Bewoners van Haarlem Noord die slecht ter been zijn kunnen ook een berichtje sturen, dan zorgen we dat iemand je komt oppikken met de auto.

- Advertentie -