Internationale Vrouwendag in Oost

0

Internationale vrouwendag wordt op vrijdag 8 maart gevierd in het nieuwste wijkcentrum in Haarlem Oost aan de Jan Sluyterslaan 11. Vrouwen kunnen van 9:30 tot 14:00 uur deelnemen aan een gevarieerd en aantrekkelijk programma. Vele bewoners en organisaties hebben deze dag met elkaar voorbereid. Een mooie samenwerking dankzij de kracht van vrouwen.

Waarom Vrouwendag vieren?
Vrouwendag biedt vrouwen de gelegenheid andere vrouwen vanuit verschillende achtergronden te ontmoeten en met elkaar kennis te maken. Zo leren ze meer vrouwen kennen en vergroten en versterken ze hun eigen sociale netwerk. Vrouwen voelen zich dan vooral verbonden met elkaar, gesterkt en ondersteund.

Heldinnen!
Het Thema van dit jaar is ‘Heldinnen’. Vrouwen uit de wijken zullen hun talenten laten zien en spreken hierover. Wat hebben zij bereikt? Het horen van verhalen en voorbeelden van anderen werken altijd. Het zet de vrouwen aan het denken

Programma
Vrouwendag is een dag om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. En ook om heerlijk bezig te zijn. Er is gevarieerd programma vol workshops.