Millennialism door Wandaat, het nieuwe maakplatform van Anne-Laure Vandeputte

0

In Nederland alleen in de Toneelschuur te zien: Millennialims van Wandaat. Wandaat is het nieuwe maakplatform van het 25jarige muli-talent Anne-Laure Vandeputte.

Ze is nu op de Vlaamse televisie in 3 verschillende series te zien en heeft op toneel ook de nodige ervaring. Ze speelde afgelopen jaar in de monsterproductie van FC Bergman JR op het Holland Festival. Anne-Laure Vandeputte schittert naast Kenneth Cardon in deze voorstelling waar ze ook de tekst voor schreef. Sara de Roo van TG Stan coacht dit jonge makersplatform Wandaat.

In Millennialism zie je een broer en een zus op bezoek bij hun moeder. De zus werkt hard voor haar carrière als documentairemaker, terwijl haar broer een beetje rondhangt. Wanneer er iets ingrijpends gebeurd, reageren ze allebei heel verschillend en botsen hun wereldbeelden. Samen gaan ze op zoek naar een manier om elkaars wereld te begrijpen.

Info
Woensdag 6 maart zie je Millennialism in de Toneelschuur, de enige voorstelling die Wandaat speelt in Nederland met deze voorstelling. Kaartprijzen: Normaal €17, CJP €13, Studenten €13. Begin voorstelling: 20.00 uur.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)