Leeskringdate: lezer zoekt leesclub

0

Informatieavond in de Bibliotheek Haarlem Centrum

Houd je van lezen en wil je je leeservaringen graag delen met anderen, dan is een leesclub misschien iets voor jou. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseert een informatieavond over het starten van een leesclub. Naast praktische informatie biedt de avond ook gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en eventueel meteen een leesclub te beginnen.

Op woensdag 14 maart ben je van 20:00 – 21:30 uur van harte welkom in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegang is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren vooraf noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Je interesse in literatuur en schrijvers kun je met anderen delen in een leeskring. In een leesclub kies je met elkaar boeken die je gaat bespreken. Maar waar moet je aan denken als je een leeskring start? Hoe kun je een bijeenkomst organiseren? Op welke manier kom je aan boeken en informatiemateriaal? Op al deze vragen krijg je antwoord. Je kunt op deze avond met andere bezoekers een leeskring vormen.

Bezoekers worden ook geïnformeerd over handige websites en de zogenaamde leeskoffer. De Bibliotheek stelt voor alle aangesloten leesclubs leeskoffers samen. In elke koffer zitten zeven exemplaren van dezelfde titel en achtergrondinformatie over het boek en de auteur.

Info
Woensdag 14 maart | 20:00 – 21:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem