Leven met diabetes

Donderdag 21 maart 10-12 uur

0

Diabetes beïnvloedt in vele opzichten uw leven. Wij kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft over uw situatie of meer informatie wilt over diabetes. Heeft u vragen over voeding, vermoeidheid, bloedsuiker controleren, over ziek zijn en diabetes, over zwangerschap en diabetes of iets anders? Dan is deze inloopochtend iets voor u.

Elke 3e donderdag van de maand is een opgeleide ervaringsdeskundige van de Diabetes Vereniging Nederland (DVN) aanwezig bij de afdeling patiëntenvoorlichting om uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom.

Waar
Spaarne Gasthuis Hoofddorp
Afdeling patientenvoorlichting, centrale hal
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

Wanneer
Donderdag 21 maart 2019
10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden
Vooraf opgeven is niet nodig. Kom tussen 10.00 en 12.00 uur naar de afdeling patiëntenvoorlichting. U vindt de afdeling in de centrale hal van het ziekenhuis.

Informatie
Wilt u meer weten over deze Diabetes Informatie Post? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting via telefoonnummer (023) 224 20 60. Meer informatie over de Diabetes Vereniging Nederland vindt u op www.dvn.nl.