Familievoorstelling over de laatste Yahi-Indiaan in de Toneelschuur

0

Op zondag 17 maart 2019 speelt Het filiaal Theatermakers in de Toneelschuur de familievoorstelling ISHI, Indianenwijsheid voor de 21e eeuw voor iedereen vanaf 8 jaar.

De voorstelling is geïnspireerd op de prachtige en wonderlijke boeken van boswachter Peter Wohlleben en dierenarts Charles Foster. En op het waargebeurde verhaal van Ishi, de laatste Yahi-indiaan.

Uitgehongerd wandelt de jonge indiaan Ishi in de zomer van 1911 ineens de twintigste eeuw binnen. Hij is meteen een bezienswaardigheid en wordt overal uitgenodigd. Niet alleen omdat hij zo goed pijlen of vuur kan maken, maar vooral omdat hij zo’n ontzettend lieve en beschaafde man is.

ISHI, Indianenwijsheid voor de 21e eeuw is een hartverwarmende muziektheatervoorstelling vol Braziliaanse invloeden. Een voorstelling over omgaan met elkaar en omgaan met je omgeving, over dieren en de natuur en over wat er gebeurt als je nieuwsgierigheid groter is dan je angst.

ISHI, Indianenwijsheid voor de 21e eeuw is geschreven en geregisseerd door Monique Corvers en wordt gespeeld door Mirthe Klieverik, Hok Tan en Jasmin Godoy. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelschuur.nl of telefonisch op 023-5173910.