Theatervoorstelling Stem van de Stad bij de Bibliotheek

0

Dit theatergezelschap van jong tot oud, anderstaligen en mensen die Nederlands als moedertaal hebben, laat je in de voorstelling Stem van de Stad zien hoe het is om anderen te ontmoeten op een plek die je niet kent. Om je weg te vinden op een nieuwe plek en wat daaruit voortkomt.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 18 april van 14:00 – 16:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum aan de Gasthuisstraat 32 in Haarlem. De voorstelling is gratis te bezoeken, wel vragen we iedereen om een plek te reserveren. Dat kan via de website van de Bibliotheek in de activiteitenagenda of door te bellen naar: 023-5342891. Achteraf kun je een bijdrage kwijt, voor wat jij de voorstelling waard vond. Na de voorstelling nodigen we je uit voor een drankje en ontmoeting met de theaterspelers.

Maak kennis met de meest diverse theatergroep van Haarlem tijdens deze bijzondere voorstelling! Maandenlang hebben ze, ernaartoe gewerkt: de theatervoorstelling Stem van de Stad. Een stuk geschreven door theaterdocent Paula Juan Lima.

Info
Donderdag 18 april | 14:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie