Connexxion: kinderen reizen de hele meivakantie voor maar € 1,-

1

Connexxion biedt gezinnen met kinderen in de meivakantie een mooi voordeel. Vanaf zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei kunnen kinderen van 4 t/m 11 jaar (onder begeleiding van een volwassene) voor een eenmaal gekocht Kids Dagkaartje van € 1,- elke dag opnieuw reizen.

Een eerder gekocht Kids Dagkaartje kan elke dag in de Meivakantie opnieuw omgewisseld worden bij de chauffeur voor een gratis Vakantie Kids Dagkaartje. En ook dit gratis Vakantie Kids Dagkaartje kan later wéér ingewisseld worden voor een nieuw gratis exemplaar op een andere dag! Zo kunnen meereizende kinderen elke dag gratis blijven reizen samen met (groot)ouders of anderen aan wie ze toevertrouwd zijn.

De actie is geldig in een aantal gebieden van Connexxion (ook R-net en het Schiphol busnet): Amstelland Meerlanden, Haarlem-IJmond, Zaanstreek en Gooi & Vechtstreek. Ook tússen deze reisgebieden kan met deze kaartjes gereisd (en dus overgestapt) worden.

Alle scholen hebben Meivakantie in de week die start op zaterdag 27 april. Connexxion volgt het advies van het Ministerie van OCenW om bij toevoeging van een tweede vakantieweek de voorgaande week te kiezen. Zo is de actie ook al het hele Paasweekend geldig! De geldigheid is uitsluitend op daglijnen. Meer informatie op www.connexxion.nl/vakantiekaartje.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.