Dag van het Kasteel bij Landgoed Keukenhof

Tweede Pinksterdag

1

Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni is Kasteel Keukenhof geopend voor bezoek. Op die dag vindt de 12e editie van de Dag van het Kasteel plaats. Kastelen en buitenplaatsen in heel Nederland zijn geopend om belangstellend publiek te ontvangen. Bij Kasteel Keukenhof wordt het een mooie dag voor jong en oud.

Kasteel Keukenhof bruist tijdens de Dag van het Kasteel. Het kasteel is op 10 juni tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Bezoekers kunnen de begane grond en de eerste verdieping van het kasteel bezichtigen. Suppoosten vertellen over de rijke historie, architectuur, inrichting en de verbogen verhalen van het kasteel.

Voor kinderen is er op landgoed Keukenhof veel te beleven! Leer over het landgoed met een leuke speurtocht, spring op een springkussen en maakt een ritje over het landgoed met een huifkar. Of kom kijken naar de spectaculaire roofvogelshow die op 10 juni tussen 12.00 en 15.00 uur twee keer te zien is.

Even ontspannen? Landgoed Keukenhof biedt de gelegenheid voor een kopje koffie of een heerlijke lunch bij restaurant Hofboerderij. Ondertussen kunnen de kinderen met de dieren uit de kinderboerderij knuffelen.

De toegang is gratis. Kijk voor het programma op www.kasteelkeukenhof.nl/nl/ontdek-het-landgoed/agenda.

1 REACTIE

Comments are closed.