Buitenspeeldag Rozenprieel georganiseerd door de buurtkinderen

0

Op woensdag 12 juni van 13.00 – 17.00 uur vindt de Buitenspeeldag plaats op het Voortingplanstoen in het Rozenprieel.

In het Rozenprieel wordt dit jaar voor het eerst in samenwerking met een groepje kinderen de buitenspeeldag georganiseerd. Dit gaat in samenspraak met de ouders en onder begeleiding van het jeugdwerk van Haarlem Effect. Drie jongens (2 van 8 jaar en 1 van 6 jaar) die veel buiten spelen en vaak te vinden zijn op Voortingplantsoen hebben zich vrijwillig aangeboden om de buitenspeeldag mee te organiseren en hebben een speelidee bedacht en dit plan ingediend bij Jantje Beton.

Jayden en Johny. Ingezonden foto, met toestemming van de ouders gepubliceerd.
Jayden en Johny. Ingezonden foto, met toestemming van de ouders gepubliceerd.

Het spelidee van Jayden, Johnny en Franssie
Wij hebben in onze wijk (het Rozenprieel) een heel groot speelplein waar heel weinig leuke activiteiten zijn. Wij willen voor de kinderen uit de buurt een leuke buitenspeelmiddag met leuke activiteiten voor alle kinderen. Wij zijn regelmatig samen gekomen om hierover na te denken. Wij hebben ons idee ingediend bij jantje beton om geld te krijgen voor deze dag en ook zijn we zelf de buurt in gegaan om een bijdrage te vragen. Ook zijn we langs de Vomar in het Rozenprieel gegaan met de vraag of ze ons willen sponsoren. We krijgen van hun voor die dag fruit. Wij willen rokkenvoetbal doen, kippenvangen, basketballen, een pannakooi en een springkussen. Met nog wat eten en te drinken erbij.

Iedereen is welkom om lekker te komen spelen!

Info
Woensdag 12 juni van 13.00 – 17.00 uur
Buurtcentrum de Tulp
Voortingplantsoen 56
Haarlem

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)